top of page

Kiss-Henézi Guest House Mád

Néhány éve családi vállalkozásként indult a Kiss-Henézi Guest House szálláshely márka Keszthelyen, ahol 30 éve a família tulajdonába került egy Balaton közeli tornyos villaépületet. Közös elhatározással és erővel 2019-2020-ban felújítottuk, valamint kibővítettük az épületet és elindult a Kiss-Henézi Guest House márka aktív élete. A KISS-HENÉZI GUEST HOUSE MÁD a család legújabb fejlesztése. 

Dóri és Gábor 16 éve nem csak egymásba, hanem a településbe is beleszerettek, minden évben többször ellátogattak Mádra barátaikhoz. A Mádon választott 220 éves ház a centrumban helyezkedik el. Falait átjárja a történelem. Ahogy a Galéria képein is látható, az épület elképesztően romos, sivár állapotban volt. Mondanunk sem kell: a ház teljes átalakításon esett át, de minden régi értékét eredetiben – azt felújítva – megtartottuk.

WhatsApp Image 2022-01-05 at 10.51.38.jpeg
WhatsApp Image 2022-01-05 at 10.49.29.jpeg

Vendégházunk

Három, a megszokottnál nagyobb méretű szobánk és egy lakosztályunk ideális családosoknak, valamint baráti társaságoknak közös időtöltésre. A lakosztályban két személyes finn szauna működik, amelyben beépített hangszórók és erősítők biztosítják az üvegajtón keresztül nézhető széles képernyős televízió tökéletes hanghatását. A lakosztályban szekrénybe épített széf is vendégeink rendelkezésére áll, hogy értékeiket biztonságban tudhassák. A házat csak egyben, egy társaságnak (legfeljebb 12 fő) tudjuk kiadni. Igény esetén házias jellegű finom reggelit biztosítunk. A külön beépített borhűtővel rendelkező étkező vendégeink számára a közös étkezés lehetőségét kínálja, ami az esti társasjátékhoz, illetve beszélgetéshez, borozáshoz remek helyszín. Közös együttlétre, mozizásra ajánljuk a kényelmes kanapéval, fotelekkel, nagyméretű párnával, gyönyörű cserépkályhával, óriás képernyős tv-vel felszerelt, igazán hangulatos nagy méretű nappalink. A cserépkályha begyújtásával varázslatos, családias, bensőséges hangulatot tudnak vendégeink teremteni. 

Az étkező és a nappali közös tágas verandájáról gyönyörű kilátás nyílik a zöldellő, romantikus kertre, valamint a Szentháromság templomra.

 

Amennyiben kisgyermekkel érkeznek, szálláshelyünk gyermekmegőrzést tud szervezni, amely a felnőttek pince programjaihoz is jelentős segítséget jelent. A gyerekek számára, kreatív, alkotó, kézműves játékokkal teli foglalkozást szervezünk. A játékok és az azokhoz szükséges alapanyagok rendelkezésre állnak. A gyermekfelügyelet és étkeztetés árazása egyedi elbírálású, mely a megőrzés hosszától és létszámától függ.

A Kiss-Henézi Guest House házi kedvencet előzetes egyeztetés után fogad. Házi kedvenc fogadása esetén takarítási felárat számolunk.

Vendégházunk
Szobáink

Szobáink

WhatsApp Image 2022-02-15 at 18.53.05.jpeg

Kakas Dűlő Szoba

nm.png

24 nm

fő.png

2+ fő

zuhany.png

akadálymentes fürdőszoba

wifi.png

WiFi

légkondi.png

légkondícionáló

tv.png

okos TV

WhatsApp Image 2022-02-04 at 09.42.22.jpeg

Úrágya Dűlő Szoba

nm.png

18 nm

wifi.png

WiFi

fő.png

2 fő

zuhany.png

fürdőszoba

légkondi.png

légkondícionáló

tv.png

okos TV

kilátás.png

panoráma

WhatsApp Image 2022-02-04 at 16.37.51.jpeg

Király Dűlő Lakosztály

nm.png

27 nm

wifi.png

WiFi

fő.png

4+ fő

zuhany.png

fürdőszoba

légkondi.png

légkondícionáló

tv.png

okos TV

sauna.png

finn szauna

kilátás.png

panoráma

WhatsApp Image 2022-02-04 at 09.49.10.jpeg

Danczka Dűlő Szoba

nm.png

16 nm

wifi.png

WiFi

fő.png

2 fő

zuhany.png

fürdőszoba

légkondi.png

légkondícionáló

tv.png

okos TV

kilátás.png

panoráma

A szobákat csak a teljes ház kivételével áll módunkban kiadni (tehát az egész házat egyben), amely legfeljebb 12 fő elszállásolására alkalmas.
Ára: EUR 749.-/ éj reggelivel.

Foglalja le szállását telefonon vagy emailen!

Mád és környéke

Mád és környéke

Az épület szomszédságában található a Royal Tokaji Borászat, a ház mögött a romantikus patak és a Juliet Victor Borászat, pár lépésre a Furmint Ház, a Művelődési Ház, néhány száz méterre a Mádi Kúria, a Demetervin Borászat, a Szepsy pincészet, a Szent Tamás Szőlőbirtok és Borászat, a Holdvölgy Borászat, a Tokaji Borbarátnők Borboltja, a Rákóczi-Aspremont Kúria, 500 méterre a csodálatosan felújított Zsinagóga, a Csodarabbik útja-kiállítás, a Szentháromság templom és a zsidó temető

 

Mád hangulatos utcáit élettel teli borászatok teszik zsibongóvá az egész éven át tartó több napos kulturális programokon, fesztiválokon.

 

Sétatávolságra találhatók a vidék legjobb éttermei: a Percze Étterem és az Első Mádi Borház. A településtől 6 km-re érdemes ellátogatni a Sárga Borház étterembe is. Ha az ember valamivel kalandvágyóbb és autós távolságot is hajlandó megtenni a kiváló étkekért, akkor érdemes ellátogatnia Encsre (24 km) az Anyukám Mondta Étterembe vagy Bodrogkeresztúrra (10 km) a Dereszla Bisztróba, Tokajba (17 km) a LaBor Bisztróba, Tállyára (7 km) az Oroszlános Borvendéglőbe, vagy akár Miskolcra (47 km) a Végállomás Bisztorant-ba és a Zip’s Brewhouse-ba is. 

 

A fenti éttermek közül többen aktív résztvevői a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) mozgalomnak is, amelynek tagjai különleges minőségi feltételeket írnak elő maguknak. 

 

A településen működi a Mádi Kör, amelyet a legkomolyabb borászatok alapítottak és küldetése: „Mád község közigazgatási területén található termőhelyeken, a Mádi Kör Egyesület tagjai által termelt borok minőségének biztosítása, és e borok eredetvédelmének az Egyesület által megalkotott szigorú és következetesen érvényesített követelményrendszer útján történő megteremtése, a község természeti értékeinek, a táj adottságainak védelme, illetve hogy a mádi bort mint önálló fogalmat megteremtse, piaci érvényesülését megalapozza, ezáltal a bort létrehozó mádi polgárság életképességét erősítse, szellemi kiteljesedése előtt utat nyisson, önmegvalósítását segítse”. Ezeket a világszínvonalú borokat megkóstolhatják vendégeink az  általunk javasolt borkóstolókon is.

WhatsApp Image 2022-02-03 at 16.32.16.jpeg
WhatsApp Image 2022-01-16 at 11.56.39.jpeg
WhatsApp Image 2022-01-16 at 11.57.00.jpeg
bottom of page